OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls

Foto:Frank Nielsen/FN SPORTSFOTO

FØR KAMPEN: Det ser spændende ud i Herlev i aften. Internt har man formentlig afgivet muligheden for en syvendeplads hos Eagles, men Herlev agerer alligevel med en ganske fornem selvtillid. Hockeygejsten i byen og klubben ser i den grad ud til at eksistere, og der er mange gode tiltag i gang omkring Eagles.

I aften lokker klubben på sin Facebook-side med et nyt arenanavn og flere andre spændende ting omkring derbyet mod Rødovre.

Det er blevet 4-0 og 0-4 i Ørneborgen i denne sæson, og de to mandskaber ønsker på ingen måde at tabe til hinanden, og nu gælder det ligeledes om at holde momentum frem mod slutspillet.

– Herlev er et rigtig godt hold og de er svære at møde. Så for os gælder det om at være klar fra start og have fokus de rette ting – som vi havde sidst. Og så kommer det til at kræve rigtig hårdt arbejde, siger Rødovre-træner Magnus Bogren til klubbens hjemmeside. 

Her påpeger træneren også, at Mighty Bulls på det seneste har fået godt gang i målscoringen. 

– Vi har hele tiden fokus på offensiven til træning og nu har det løst sig godt, men defensivt skal vi blive meget bedre, lyder det fra den svenske træner. 

Rødovre har vist stigende formkurve på det seneste, og ligner nu et hold, der kan blive uhyre farligt i slutspillet. Nøjagtig som Herlev, faktisk.

Derfor er det spændende, hvordan de to hold står indbyrdes i aften, hvor håneretten i hvert fald står på spil. Og den er vigtig, når det gælder Herlev mod Rødovre. 

DET FORVENTER VI: Intenst, tæt og mere jævnbyrdigt end sidst, hvor Rødovre havde fat i et uvanligt blegt Herlev-hold. Det kan sagtens ende i overtid i aften.

PROFILERNE: Nicklas Carlsen havde godt fat lige før pausen, og miljøet i Herlev-Rødovre-kampene tiltaler ham. Hos Herlev har udlændingene i den grad slået til og indtager top seks-placeringerne på den interne topscorerliste. Luis Blak Olsen kan måske tage fat i aften og levere sit 15. point i sæsonen som bedste danske pointscorer. 

SKADER/KARANTÆNER: Herlev med mere eller mindre fuldt hold, mens Rødovre igen har Nikolaj Zorko og Kasper Jensen til rådighed, mens Stefan Ridderwall og Steffen Klarskov senest har siddet ude.