OPTAKT: Frhavn White Hawks-Rødovre MB

© iShoot.dk

FØR KAMPEN: Spændende debutant hos Rødovre i dag, der har Edgars Treijs med i bussen og formentlig også i opstillingen, hvis formalia går i orden i forhold til skiftet fra Hvidovre. 

Treijs har scoret 11 gange i Metal Ligaen hidtil i sæsonen, og den lettiske angriber scorede ni gange, før han overhovedet fik en assist for Hvidovre. Han er med andre ord en målscorertype, og det kunne sagtens være en sådan fyr, Rødovre har brug for. 

Mighty Bulls har mange stærke pasningsspillere, der kan lægge op – og måske Treijs kan være en brik, der flytter forstadsmandskabet opad i tabellen. 

Men opgaven er vanskelig i aften, for Rødovre møder et formstærkt Frederikshavn-hold, der leverede den perfekte sidste weekend. 

Det blev 2-0 i Vojens fredag aften og 5-0 mod Esbjerg hjemme søndag eftermiddag. En perfekt kontrakamp i det sønderjyske kombineret med en ligeså perfekt hjemmekamp med en lynstart i Nordjyske Bank Arena.

White Hawks er fremdeles med i kampen om andenpladsen i grundspillet, og det er man svært tilfreds med i det nordjyske – ikke mindst fordi de seneste kampe har været spillet uden topscorer Dale Mitchell. Det har ikke set ud til at påvirke den gode rytme hos White Hawks, der har et godt fundament. Et fundament, der betyder, at holdet sjældent lukker mange mål ind. Og så er man kommet langt. 

SKADER/KARANTÆNER: Frederikshavn kan måske præsentere Mitchell i aften, for ifølge de tidligere prognoser var det omkring nu, at canadieren kunne vende tilbage. Mads Larsen var ude senest, Kasper Kristensen og Marcus Pedersen ude med langtidsskader. Derfor Thomas Larsen rykket op i angrebet hos White Hawks mod Esbjerg, hvor han endda kvitterede med en scoring. Rødovre savnede førstemålmand Stefan Ridderwall i Esbjerg for nylig, hvor også Dennis Christjansen, Julius Nyquist og Frederik Skovby sad ude.

PROFILERNE: Mathias Mølgaard er stærkt kørende for øjeblikket for Frederikshavn og benytter sin fysik på den rigtige måde. Hos Rødovre holder vi øje med netop Edgars Treijs og måden, han falder ind på holdet. Spændende at se, hvor træner Bogren sætter den Treijs ind. 

DET FORVENTER VI: Det skøjtestærke Rødovre-hold plejer at byde Frederikshavn fin trods i Nordjyske Bank Arena. De to hold har spillet to tætte kampe hidtil i sæsonen, og det kan sagtens blive tilfældet i aften igen.