OPTAKT: Frhavn White Hawks-Hvidovre Fighters

Vojens Efterskole
Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

FØR KAMPEN: Frederikshavn har holdt en solid kamppause på en uges tid siden nederlaget i Aalborg, og mon ikke der er friske ben i det nordjyske før kampen mod Hvidovre?

Nordjyderne ligger ganske fordelagtigt til i kampen om Final4-pladserne, og tre point i aften vil gøre det udgangspunkt endnu bedre. 

White Hawks har leveret stabile indsatser gennem hele sæsonen, og træner Pasanen har fået et solidt koncept stablet på banene. Og det er som om flere spillere har løftet sig i forhold til sidste sæson. Blandt andre defensivspillerne Simon Grønvaldt og Christian Mieritz, men også en angriber som Kristian Jensen er kommet rigtig godt fra start.

– Jeg elsker at være i Frederikshavn. Det er en af de stærkeste klubber i Danmark og et sted, hvor jeg har mulighed for at udvikle mig yderligere. Jeg oplever stor tillid fra holdkammerat og trænere, siger Jensen til Frederikshavns kampmagasin Pucken.

– I vores dårlige perioder har vi lavet for mange individuelle fejl. Vi har positioneret os forkert på banen og begået en række afgørende fejl, siger Hvidovre-træner Peter Enehag til samme magasin. 

Hvidovre har stærk revanche til gode efter en trist omgang i Odense tirsdag aften, hvor det kun var i første periode, spillet fungerede for gæsterne. Derefter var fynboerne stærkest i alle spillets facetter. En skuffende udgang for Hvidovre, der ellers havde mulighed for at komme godt ind i kampen om Final4-pladserne tirsdag aften. Det lykkedes ikke, men Hvidovre vil ikke være smidt helt af, hvis der kan sikres point i Frederikshavn. 

PROFILERNE: Cam Spiro har scoret otte gange og var forrygende i sæsonindledningen. Siden har der været lidt mere stille omkring ham, måske skyder han sig varm i aften igen. Hos Hvidovre var Nicki Kisum blandt de farligste spillere tirsdag aften og scorede også et flot mål. 

SKADER/KARANTÆNER: Frederikshavn sagde farvel til Matias Leer i løbet af ugen og Mads Larsen, Kasper Kristensen og formentlig også Marcus Pedersen er stadig ude. Hvidovre stillede med samtlige folk tirsdag i Odense.

DET FORVENTER VI: En bølge af angreb fra Frederikshavn mod et Hvidovre-hold, der skal stå mere stabilt end i tirsdagens sidste 40 minutter. Hvidovre har spillet gode kampe i Aalborg og Herning og kan sagtens være i stand til at snige et point mere med fra Jylland, hvis koncentrationen holder over hele kampen.