OPTAKT: Frhavn White Hawks-Aalborg Pirates

©iShoot.dk

 KAMPEN: At dømme efter bronzekampen i aftes, så ligger den lige til højrebenet for Frederikshavn White Hawks i aften i forhold til den “lille finale”. 

Ikke blot fører nordjyderne 3-1 i den samlede målscore – der tæller her over to kampe – Frederikshavn var også det klart bedste mandskab i aftes i Bentax Isarena. 

Det var kun kæden med Julian Jakobsen, Thomas Spelling og Jeppe Jul Korsgaard, der truede offensivt for Aalborg, ellers var det meget, meget blegt af Pirates i går.

Men ok, kommer Aalborg et enkelt mål, er det hele åbnet igen.

Tobias Ladehoff om kampen i aftes til Nordjyske: 

– Jeg synes, at der mangler rigtig meget. I hvert fald, hvis vi ser i forhold til det topniveau, som vi ramte tidligere på sæsonen. Jeg ved ikke, om man kan mærke, at folk ikke rigtigt gider at være her, men der mangler da nok noget intensitet. Men nu er reglerne nu engang sådan, at man spiller om de her bronzekampe, og så må vi gøre vores bedste. To mål er da i hvert fald muligt at hente, men der er meget, der skal være bedre, sagde han. 

DET FORVENTER VI: Kommer Aalborg med mere bid i dag? Det er svært at tro på efter at have set Pirates performe i går. Vi tror, at Aalborg nok gøre mere modstand i aften, men af Frederikshavn snupper bronzen. 

PROFILERNE: God kamp i går af Cam Spiro, der scorede to gange, hos Aalborg var Oliver Gatz ganske solid på blå linje. Der skal mere til fra Mikkel Højbjerg og Mike McNamee, hvis Aalborg skal gøre noget offensivt.

SKADER/KARANTÆNER: Kristian Jensen var ude hos Frederikshavn, mens Aalborg spillede uden Martin Højbjerg, Nikolaj Carstensen og U18-landsholdsfolkene Nicolai Nielsen og Jonathan Brinkmann.