Optakt: De forsvarende cup-mestre hos veloplagte Aalborg

Odense Bulldogs skal en tur til Aalborg for at tage første skridt i forsvaret af Metal Cuppen.

Den vandt fynboerne i sidste sæson med en finalesejr på 4-0 over Frederikshavn og fynboerne går naturligvis efter at gentage triumfen i en pokalturnering, der synes at blive mere og mere vigtig for klubberne som sæsonerne skrider frem.

Bulldogs må undvære Michael Eskesen i sæsonens første vigtige kamp.

Pokalturneringen er vigtig for klubben, og vi vil gerne nå langt. Jeg husker, hvordan det var at stå i en finale sidste år – desværre, siger den nye Bulldogs-træner, Peter Johansson til Fyens Stiftstidende.

Han var som bekendt træner for Frederikshavn i sidste sæson.

Aalborg fik klø af netop Odense i sidste sæsons semifinale i Metal Cuppen og lige netop Pirates fik flere gange i sidste sæson kæmpe nederlag mod Bulldogs. Mange husker formentlig 13-0-sejren i Metal Ligaen, hvor Dale Mitchell leverede 10 point.

Sådan går det næppe i aften, hvor det nykonstruerede Pirates-hold går ind med stor optimisme efter en række flotte træningskampe. Kun Jeppe Jul Korsgaard er ude hos nordjyderne.

– Vi spiller med fart i skøjterne, højt tempo og fysisk spil. Vi vil gerne have fat i pucken i en fart og holde fast i den. Det vigtigste er, at vi spiller vores spil, siger Daniel Villadsen til Pirates TV.

Han er i en aalborgensisk trøje for første gang siden 2007 og glæder sig over at være tilbage.

Brandon Reid, ny træner i Aalborg, forventer at rulle på med fire kæder og håber, at hans special teams klikker som de har gjort i den seneste tid.

Vinderen møder Esbjerg i et dobbeltopgør i den kommende weekend.

Se her hele optakten fra Pirates TV med Reid og Villadsen her: