OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls

Vojens Efterskole
Foto: Ian Nielsen (www.ianfoto.dk)
Vojens Efterskole

FØR KAMPEN: Da de to hold senest mødtes leverede Aalborg og Rødovre en vældig attraktiv kamp, der endte med 3-2 til Aalborg i overtid. Dengang i Rødovre Centrum Arena.

Nu vender sæsonens serie mellem de to hold til Bentax Isarena i Aalborg, hvor Pirates senest vandt 5-2 over Frederikshavn. Rødovre kommer fra den svært omtalte 13-4-sejr hjemme over Odense. 

Steffen Klarskov er godt klar over, at det ikke kommer til at gå så let i aften. Han siger følgende til Rødovre Lokal Nyt før kampen:

– Vi skal gå ind til den kamp, som vi gjorde senest, da vi fik et godt uafgjort resultat mod dem på hjemmebane, hvor kampen langt hen ad vejen godt kunne tippe over til vores fordel, hvis vi havde været lidt skarpere.

– Samtidig kunne vi også godt mærke, at Aalborg ikke er et hold, man skal give for mange chancer. Hvis man skal være lidt fair overfor Aalborg, så kunne det også være tippet over til deres fordel i tredje periode, for det er et godt ishockeyhold og vi skal være hundrede procent klar, når vi møder op på fredag, siger han til Rødovre Lokal Nyt.

Aalborg har sagt farvel til Dave Friedmann, men det har dog ikke virket til at have gjort nordjyderne ringere. Noterbart fra kampen mod Frederikshavn, at Thomas Spelling (8) og Mike McNamee (7) begge skød voldsomt på mål. Dem skal Rødovre holde øje med i aften.

DET FORVENTER VI: De to hold er altid kendt for at arbejde hårdt på skøjterne, så det skal nok blive tempofyldt og underholdende i aften i Aalborg. Nordjyderne er favorit og har vist en uhyrlig styrke på hjemmebane hidtil i sæsonen. Rødovre skal virkelig “stå tidligt op”, hvis der skal hentes point i aften. 

SKADER/KARANTÆNER: Mads Iversen ude af holdet senest for Aalborg og Friedmann altså nu officielt ude af truppen. Hos Rødovre blev storsejren over Odense vundet uden Jonas Sass og Mads Eller. 

PROFILERNE: Jeppe Jul Korsgaard serverede tre assister i Aalborgs sejr over Frederikshavn, mens gode gamle Rasmus Astrup leverede indledningen til Rødovres målfest i tv sidste fredag aften.