OPSTILLINGSNYT inden kvartfinalerne

Foto:Frank Nielsen

lhiVi opdaterer her om tilstanden på de otte kvartfinalehold, efterhånden som holdopstillingerne løber ind.

SønderjyskE’s Greg Gibson blev i lørdags tacklet hårdt af Nikolaj Zorko i play in-kampen i Gentofte.

Gibson missede den tredje kamp i play in-serien mandag og han er heller ikke med hos sønderjyderne i aften. Hjemmeholdet fra Esbjerg har Brock Nixon inde i noget af en kanonkæde sammen med Adam Miller og Colin Vock. 

Hernings liveupdate meddeler, at Anders Poulsen, Bjørn Uldall og Branden Gracel sidder ude i aften. Det er Gracels første kamp ude i sæsonen. Holden Anderson og Kim Staal mangler stadig for Herlev. 

Vi ved også, at Mark Brejnrod er med som Mosher-back up i stedet for en sygdomsramt Marc Schläger, mens vi endnu ikke har styr på, om Brian Birkhoff er blevet klar. 

Aalborg har stadig Kristian Kodal og Mikkel Højbjerg ude, og der er heller ikke debut til Sonny Hertzberg i aften. Frederikshavn mangler Ales Sova, og har lidt overraskende – i hvert fald som man kan læse det ud fra lineuppen – placeret Anthony DeLuca som forward nummer 13. 

Rødovre har Patrick Flügge og Kevin Montgomery tilbage på holdet, mens Rasmus Heine er ude. Philip Schultz er 13. forward. Rungsted har Alexander B. Jensen ude for sæsonen, mens Gustav Green og Marco Illemann er “healthy scratch”. Marcus Nielsen er 13. forward.