Olsson skadet – Frederikshavn handler

Foto: Jan Korsgaard

Marcus Olsson udgik skadet, da Frederikshavn tirsdag aften spillede hjemme mod Herlev. Svenskeren er nu ude på ubestemt tid, og det er den overvejende årsag til, at nordjyderne nu har hentet rutinerede Robert Carlsson, skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Vi har desværre været ramt af lidt skader på angrebssiden og senest er Marcus Olsson desværre blevet ramt af en skade som holder ham ude af holdet på ubestemt tid. Da januar programmet er meget presset med mange kampe har vi været nødsaget til at handle hurtigt, hvilket gjorde at vi fik Robert frigjort fra sin kontrakt i den finske klub i går aftes, skriver White Hawks.

Carlsson deltager i et træningspas i eftermiddag, hvis det går som Frederikshavn håber, og White Hawks håber ligeledes, at han er med i Metal Cup-kampen i morgen i Esbjerg.

– Trods sine fine pointtal er Robert ikke en decideret sniper, men mere en hårdtarbejdende wing som altid sætter holdet højere end sig selv. Han er en ledertype og med hans erfaring og lederskab bliver han rigtig vigtig i den kommende tid med mange kampe og det afsluttende slutspil, lyder skudsmålet fra White Hawks.