Olsen og Blichfeld færdige i svensk J20-slutspil

Malmö Redhawks med Thomas Olsen og Joachim Blichfeld i fjerdekæden blev lørdag slået ud af slutspillet i den bedste svenske J20-række, da de tabte den afgørende ottendedelsfinale mod Färjestad.

Hjemme i Karlstad lykkedes det for anden dag i træk Färjestad at vinde. Fredag blev Malmö slået med 3-2 og i lørdagens afgørende kamp måtte skåningerne se sig slået med de spinkle cifre 1-0 i en yderst målfattig og taktisk affære.

253 tilskuere så hjemmeholdets målmand Adam Werner levere en pragtkamp, hvor han med 35 redninger sikrede sig et vigtigt shutout. Jesper Nordin scorede kampens eneste mål efter små 37 minutters spil, og gæsterne fra Malmö fik ikke svaret igen, selvom de prøvede det bedste, de havde lært.

Thomas Olsen var på isen for Malmö, da Färjestad scorede sejrsmålet, så han havde en vis andel i, at Redhawks-mandskabet må gå på tidlig sommerferie. Olsen fik ikke lavet point i de to slutspilskampe, han fik, mens Joachim Blichfeld scorede to gange i den første kamp i ottendedelsfinaleserien, hvor Malmö kom fra land med en 6-2-sejr.

Färjestad viste sig dog en tand skarpere hjemme i Löfbergs Arena og snuppede kvartfinale-billetten.