Oliver True skifter fra Rungsted til Odense

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs fortsætter med at udvikle sig til “de unge vilde” i den kommende sæson. Fynboerne har både hentet Daniel Baastrup-Andersen og Mikkel Jensen og nu kommer Oliver True ind fra Rungsted.

Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse.

– Jeg trænger til, at der skal ske noget nyt, og jeg skal væk fra det vante hjemme i Rungsted. Så da jeg fik muligheden for at blive en del af Bulldogs, tog det mig ikke lang tid, før jeg var overbevist om, at det var i Odense, jeg skulle fortsætte min karriere. Jeg har hørt gode ting om Bulldogs –  både om spillere, trænere og alt udenom. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og være med til det projekt, som igen skal føre Bulldogs tilbage til toppen af dansk ishockey, siger Oliver True. 

– Jeg føler også, at det vil gavne min egen udvikling som spiller. Bulldogs er et meget ungt hold med masser af potentiale. Jeg kender flere af
spillerne, så det bliver fedt at komme i gang, lyder det. 

Træner Pelle Svensson om sin nye mand:  

– Endnu en ungdomslandsholdsspiller som kommer til Odense og forhåbentlig spille en vigtig rolle og tage ansvar, så Oliver Trues indsats kan udmønte sig i en plads på U-20 VM-holdet. Oliver er en spændende spiller, som i hele sin ungdomskarriere har været flittig pointscorer, hvilket vi også håber at få ud af ham på Bulldogs-holdet. Han kommer til at bidrage med størrelse og fysik på vores hold, og da han er højrehåndsskytte kommer Oliver til at passe godt ind på vores hold med sit fine skud”.