Oliver True og Nicolai Harries får kontrakt med Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Seier Capital har to nye spillere i truppen for resten af sæsonen. Eller, det vil sige, at to nye unge folk har fået papir på, at de er med, for både Nicolai Harries og Oliver True har været inde omkring ligaholdet i Rungsted allerede.

Nu skriver de begge kontrakt frem til slutningen af denne sæson. Rungsted skriver følgende på sin hjemmeside:

Oliver vendte for nogle uger siden hjem fra Nordamerika, og han har i den grad vist en vilje til at arbejde hårdt i Rungsted-trøjen. Derfor er han nu blevet belønnet med en kontrakt der løber frem til 30/4-2019. Oliver Trues tilbagekomst har været kærkommen på Rungstedholdet, der måtte sige farvel til Emil Oliver Christensen inden sæsonstart, og har Mikael T. Christensen langtidsskadet.

Nicolai Harries Andersen, der er søn af den tidligere backkæmpe John Iversen,  har været med omkring holdet siden sæsonstarten. Nicolai er født i 2001, og er dermed yngste mand på Rungsted holdet og hans kontrakt løber ligeledes til 30/4-2019.

– Vi har med indgåelsen af de to kontrakter vist vi er villige til at blive ved med at investere i fremtiden. Det er vores håb at begge unge drenge, kan blive etablerede Metal Liga indenfor de kommende år. Med indgåelsen af de to kontrakter har vi seks spillere der er født i 2000 eller senere, og dermed lægger vi det vigtige fundament, for også i fremtiden at kunne spille med i toppen af Metal Ligaen, siger direktør Thomas Friberg.