OL-KVAL: Oliver L: Der skal ikke peges fingre af forbundet

Foto: Jan Korsgaard

– En sejr skal man altid glæde sig over. Vi repræsenterer Danmark og det danske landshold, og vi skal også huske, at det gælder point til ranglisten, hver gang, vi spiller.

Det var stort det eneste, Oliver Lauridsen kunne glæde sig over søndag eftermiddag i Minsk efter 5-2 over Polen og en efterfølgende hjemtur til København og derefter Helsinki.

– Nej, sejren i dag udligner selvfølgelig ikke skuffelsen. Der skal gå nok noget tid, før vi glemmer det, og det tror jeg sagtens, man kan læse på os.

– Det var såmænd ikke, fordi vi ikke havde hjertet på rette sted, men vi laver nogle fatale fejl og spiller ikke på den rigtige måde, sagde en Lauridsen – uden et eneste smil på læben trods sejren.

– Der skal ikke peges fingre af nogen i forbundet eller andre steder. Nederlagene ligger på spillernes skuldre. Vores niveau er ikke højt nok, vi følger ikke vores aftaler, spiller ikke som kæder af fem mand og gør det svært for os selv, påpegede Lauridsen.

Her på bagkant savnede han en større ydmyghed hos det stjernespækkede danske hold.

– Vi gik ind som favorit, og det skulle vi have håndteret mere ydmygt. Vi spillede hverken ydmygt mod Slovenien eller Hviderusland, men ville afgøre det i hvert eneste skift i stedet for at æde os ind i kampene centimeter for centimeter, mente Oliver Lauridsen.