Oliver Larsen bliver i Odense i endnu to sæsoner

(4 nationers turnering i Vojens, Danmark mod Tyskland, den 5. november 2015) Foto: Jan Korsgaard

Oliver Larsen, der er med U18-landsholdet i USA for øjeblikket, har forlænget sin kontrakt med Odense Bulldogs for yderligere to sæsoner.

Backtalentet fik sit gennembrud i den netop afsluttede sæson, hvor han fik regulær spilletid som en af de syv regulære backs i Bulldogs-truppen.

– Jeg er glad for at være i Odense, så det valg var lige til – Bulldogs er det eneste hold for mig lige nu. Jeg er stadig ung og med masser at lære, men jeg vil arbejde målrettet på at slå endnu mere igennem i den kommende sæson. Jeg er en spillende back, som gerne holder i pucken, og det skal jeg bare fortsætte med at bygge videre på, siger Oliver Larsen.

Odense Bulldogs skriver dog, at Larsen har en udlandsklausul i kontrakten:

– Kontraktforlængelsen gælder de to kommende sæsoner. Dog med den krølle, at der denne sommer er indføjet en udlandsklausul. U18 A-VM er et stort udstillingsvindue, og skulle det rette tilbud opstå, vil vi som klub ikke stå i vejen for hans eventuelle ønske om spil i udlandet.