Oliver Gatz drøner hjem til Aalborg

En af de stærke unge danske backer, Oliver Gatz, vender hjem til Aalborg efter denne sæson, hvor han desværre slet ikke kom i spil.

Nordjyden var skiftet til Herning Blue Fox, men et par alvorlige skader kostede hele sæsonen, og nu starter han altså forfra i det nordjyske.

Aalborg Pirates skriver følgende i pressemeddelelsen om skiftet. 

Oliver har spillet U17 og U20 i Aalborg og fik sin debutkamp for Aalborg Pirates i sæsonen 2014/15, hvor Oliver debuterede som bare 17-årig. Sæsonen efter blev det til en del mere spilletid og 45 kampe for Pirates inklusive slutspil.

– Oliver er opvokset i aalborgensisk ishockey og han kender byen og alle omkring holdet, hvilket gør det nemmere for ham at finde ind på holdet. Han er et stort backtalent, og vi er sikre på, at han kan udløse potentialet her i Aalborg, siger assistenttræner, Ronny Larsen.

– Vi er stolte over, at Oliver kommer hjem til Aalborg og det er endnu et skridt i den rigtige retning i forhold til vores masterplan. Vi vil gerne have tidligere Aalborg-drenge hjem til holdet og der passer Oliver perfekt ind, siger administrerende direktør, Thomas Bjuring.