Oliver Bjorkstrand om VM-afbud: – Har brug for at koble af

Foto: Dinur

Oliver Bjorkstrand kommer – desværre for Danmark – ikke med til det kommende VM, der begynder i Slovakiet i morgen. 

I går blev det offentliggjort, at han ikke er med i den danske trup i de kommende uger, og i et interview med TV2 Sport løfter han lidt af sløret for, hvorfor han har valgt turneringen fra.

Det gælder ikke mindst om, at han er mentalt drænet efter en lang sæson i NHL.

Der er nogle personlige årsager, nogle familiesager, som jeg bliver nødt til at tage mig af. Ligesom min krop har min hjerne virkelig har brug for at slappe af. Jeg bliver nødt til at tænke på mig selv, siger han.

Oliver Bjorkstrand havde en glimrende anden halvdel af sæsonen for Columbus, men vil gerne lægge endnu mere til efter sommerferien.

– Jeg bliver ældre for hvert år, og for hver sæson handler det om, at jeg forventer en større rolle af mig selv. Den chance skal jeg tage, og det skal jeg arbejde hen imod. Jeg havde et godt slutspil – især i første runde – men jeg ville og burde have hjulpet holdet noget mere mod Boston (hvor Columbus blev slået ud), siger han til TV2 Sport.