Olaf Eller blev årets ungdomstræner

I forbindelse med tv-kampen i aftes i Odense fik Olaf Eller prisen som årets ungdomstræner i dansk ishockey. Olaf Eller – også i denne sæson for U20-landsholdet – fik prisen, som er en statuette fra Nordisk Metalkunst overrakt af DIUs direktør, Ulrik Larsen.

– På U20-landsholdet er vi så heldige, samling efter samling at have en række veltrænede spillere, som de mange dygtige ungdomstrænere derude har formet, så vi får dygtige spiller ind. Derfor er denne pris til dem, som knokler for at levere talentmassen til dansk ishockey, sagde Olaf Eller til TV2 Sport i forbindelse med kåringen. 

Samtidig slog han fast, at det er målet at levere en lige så flot præstation, når det går løs i Finland i december, hvor U20-landsholdet igen skal kæmpe mod de andre topnationer i verden.

De to øvrige nominerede var (med begrundelser):

Michael Petersen, Hvidovre Ishockey Klub, som i en årrække har trænet ishockeyspillere fra U9 til U13. Han er yderst vellidt, engageret og meget respekteret.

Han har om nogen stået på mål for de tanker, som ATK-mappen ”Den danske stil” er bygget op på.

Resultatet af dette medførte i sidste sæson, at Hvidovres U13 vandt en fortjent og flot bronzemedalje ved DM.

Nicholai Sørig, Aalborg, som i en årrække har været ungdomstræner i Aalborg, kulminerende med, at han i sidste sæson førte Aalborgs U15-hold til DM-guld. Det var Aalborgs første ungdomsguld i mange år.

Samtidig fungerer han som unionstræner på U14 Vest-årgangen, og i denne sæson er han cheftræner på DIU’s Unionshold, U15 Vest. Et arbejde han udfører på bedste vis.

Også han er en meget vellidt, engageret og respekteret træner.