OL-KVAL: SPILTIPS MED NORDICBET – Spil på Danmark og vind 500 kroner

Foto: Jan Korsgaard

SPIL PÅ DANMARK OG VIND 500 KRONER

Alle der spiller for mindst 50 kr på OL-kvalifikationen er med i lodtrækningen om 3 x 500 til NordicBet. Gevinsten skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,5.

Vi står foran en åben og jævnbyrdig kamp, når Hviderusland og Danmark i aften tørner sammen i Minsk. Her endnu et spiltips i samarbejde med vores partner NORDICBET. Det bliver en nervepirrende affære, men den vipper til Danmark.

Hviderusserne har endnu ikke – her tre timer før kampstart – offentliggjort deres endelige trup til turneringen og lokale medier fortæller, at den nationaliserede canadiske angrebsprofil Geoff Platt har været skadet op til kampen. Han skal nok stille op, men spørgsmålet er, om hans form er på plads.

Ingen skadede spillere hos et friskt og klart dansk hold, der så topmotiveret ud ved formiddagstræningen. Humøret og harmonien er højt, men de danske spillere ved også, at de står foran en alvorlig opgave, og at over 10.000 tilskuere vil piske hjemmeholdet frem.

Odds 2,14 på Danmark er fornuftigt, for danskerne har den bedste målmand i Frederik Andersen, der er klart stærkere end kollegaen Kevin Lalande i Hvideruslands bur. Samtidig bør de rød-hvide have de individuelle kvaliteter, der sikrer sejren i aften.

KLIK DIG IND OG SPIL PÅ KAMPEN HOS NORDICBET HER: