OL-KVAL: Spiltips med NORDICBET – Danmark vinder, Slovenien outsider

Foto: Jan Korsgaard

Vi er stolte over at sige goddag til NORDICBET som vores nye spilpartner her på FACEOFF.dk, hvor vi løbende vil forsyne jer læsere med stærke tips og gode odds fra NORDICBET.

Vi begynder med OL-kvalifikationen i Minsk, hvor Danmark på papiret har det stærkeste mandskab – i øvrigt det vel nok stærkeste mandskab overhovedet blandt de 12 lande, der i tre puljer forsøger at kvalificere sig til OL.

NORDICBET leverer blandt meget andet odds på Danmarks pulje, og vi tror på, at det danske mandskab, trods en kort forberedelse, klarer at vinde puljen i Hviderusland. Ikke mindst fordi Danmark med Frederik Andersen i målet kan præstere et målmandsspil, der bør være klasser over de andre tre nationer.

Danmark giver odds 1.80 i vinderspillet og er vores bedste bud på en puljevinder og OL-kvalifikant.

Skal man spille lidt frækt, så er det værd at vide, at Slovenien er en særdeles kompetent dark horse i turneringen og faktisk står med det suverænt bedste program af de tre hold, der forventes at spille om OL-pladsen.

Slovenerne kommer et svært sammenspillet hold, der toppes af en de bedste NHL-spillere overhovedet, Anze Kopitar fra LA Kings. Lad os antage, at de vinder kampen over Polen torsdag eftermiddag og at Danmark eksempelvis slår Hviderusland i forlænget spilletid sent torsdag aften.

Så kan et udhvilet slovensk hold sikre sig OL-kvalifikationen mod et dansk hold med en hård aftenkamp i benene. Det er ikke noget rart scenarie set med danske øjne, men de snu slovenere snød også både Danmark og Hviderusland ved den seneste OL-kvalifikation og står som en yderst farlig outsider i Minsk. Til odds 10 er det slet ikke noget tosset spil.

SPIL PÅ VINDEREN AF TURNERINGEN I MINSK MED NORDICBET VED AT KLIKKE HER: 

SPIL PÅ DANMARK OG VIND 500 KRONER

Alle der spiller for mindst 50 kr på OL-kvalifikationen er med i lodtrækningen om 3 x 500 til NordicBet. Gevinsten skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,5.