Også Nicklas Jensen kan blive VM-aktuel

Tre NHL-danskere er allerede klar til VM-truppen, og en fjerde med NHL-kontrakt kan blive aktuel, som slutspillet i Nordamerika skrider frem.

I hvert fald lyder det fra landsholdets General Manager Kim Pedersen, at Nicklas Jensen også sagtens kan komme i betragtning til VM-holdet.

Jensens AHL-klub, Hartford Wolf Pack, kom ikke med i slutspillet, og derfor står den danske angriber pt. uden istid.

Men foreløbig er han dog med i den udvidede trup hos NY Rangers, der har Hartford som sit AHL-affiliate.

– Vi er i løbende dialog med Rangers’ general manager Jeff Gorton. Lige nu og under første runde-serien mod Pittsburgh, vil de gerne have Nicklas med i truppen, men vi tager en snak efter at første runde er overstået. Får vi på et eller andet tidspunkt grønt lys til at tale med Nicklas, så griber vi chancen og håber han er klar til at spille for Danmark, siger Kim Pedersen til FACEOFF.dk.

Nicklas Jensen blev i løbet af sæsonen tradet fra Vancouver Canucks til New York Rangers, men fik ingen NHL-kampe i indeværende sæson. I AHL snuppede han 37 point i 68 kampe for Utica Comets og Hartford Wolf Pack – med en ganske betragtelig formstigning i slutningen – hvilket altså har gjort til en de reserver, som Rangers gerne vil have til rådighed i NHL-slutspillet, hvis såfremt i fald…