Officielt: Brandon Reid skifter til Krefeld

Foto: bluelinemedia.dk

Aalborg-træner Brandon Reid er en eftertragtet mand. Flotte resultater på rekordtid har på rekordtid fået interessen til at eksplodere for den canadiske træner, og han er altså nu på vej til DEL, en liga, der er højere i hierarkiet end Metal Ligaen.

Han skamroses af Aalborg Pirates, der naturligvis med “sorg i stemmen”, siger farvel til manden, der efter 37 år førte Aalborg Pirates til guldet. 

– Brandon Reid har udrettet mirakler, hvor han har præsteret det ypperste med et begrænset holdbudget. Han har sammen med sportschef Ronny Larsen gjort et ubeskriveligt godt stykke scouting-arbejde sammenholdt med hans store kvaliteter i forhold til mandskabspleje og har på denne måde fået det optimale ud af truppen, siger formand Morten Fals. 

– Der har fra dag ét været stor tiltro til Brandons arbejde både fra den sportslige sektor og administrationen, og det gode samarbejde bar frugt både på og udenfor isen udtaler bestyrelsesformand Morten Fals. Vores masterplan er fulgt til punkt og prikke og en ny træner skal fortsætte dette arbejde med den øvrige organisation i de kommende år. Vi har Danmarks bedste setup og har snart en ny cheftræner på plads, lyder det.   
 
Brandon Reid havde oprindeligt et år mere på sin kontrakt, men Krefeld Penguine og Aalborg Pirates har sammen fundet en god løsning – så Brandon kan forfølge sine drømme i en større liga end den danske.
 
– Det er uden tvivl et stort tab for Aalborg Pirates, men vi er altid stolte, når vi sender spillere eller trænere godt på vej mod større ligaer. Danmark er en udviklingsliga og der gælder de samme regler hos en træner som der gør med spillerne – vi vil gerne vise, at Aalborg Pirates er den perfekte platform for udvikling og nu også store resultater, udtaler adm. direktør Thomas Bjuring.
 
Brandon Reid forbliver i tæt kontakt med Aalborg Pirates ligesom der er lavet aftaler omkring samarbejde med Brandon Reids nye arbejdsplads, Krefeld Penguine.