“Ørneborgen” bliver til PM Montage Arena

Endnu en af Metal Liga-arenaerne får nu et sponsornavn tilknyttet. Det er Herlev Eagles, der kan meddele, at Herlev Skøjtehal nu omdøbes til PM Montage Arena pr. dags dato.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Det glæder os at vi har kunnet indgå denne aftale med PM Montage Teknik. PM Montage Teknik har været med os nogle år og set den udvikling vi har gennemgået. Det handler naturligvis om økonomi, men er også et skulderklap til vores organisation og det målrettede arbejde vi gør, for at flytte Herlev Eagles, siger direktør Lars Skjøth, mens direktør Martin Mortensen, PM Montage og Teknik tilføjer: 

– PM Montage Teknik har gennem de sidste 3 sæsoner være en del af Herlev Eagles erhvervsnetværk. Nu opstod chancen for at udvide vores engagement i klubben og det ser vi som en rigtig god mulighed.

– Vi har hovedkontor i Københavns området, men arbejder i hele Danmark. Med aftalen opnår vi synlighed i hele landet. Forløbet omkring arena aftalen har været præget af professionalisme fra begge parter og vi glæder os til at blive en endnu større del af projektet de næste 2½ år, lyder det fra Martin Mortensen. 

Aftalen mellem Herlev Eagles og PM Montage Teknik skal endeligt godkendes af Herlev Kommune på et kommende kommunalbestyrelsesmøde.