Ørestad Skøjtehal åbnede officielt i weekenden

Lørdag var en stor dag for Copenhagen Lions og Ørestad Skøjtehal, der officielt åbnede med fornemt besøg af både Københavns overborgmester Frank Jensen (S) og kulturborgmester Carl Christian Ebbesen. Der var både opvisningskampe og fine taler og selvfølgelig skulle den obligatoriske røde snor også klippes over.

Den nye Ørestad Skøjtehal bliver som bekendt også hjemmebane for Copenhagen Lions, der som bekendt er begyndt i 1. division. Klubben er stille og roligt også begyndt at etablere sig med ungdomshold og trods nederlaget på 1-14 til lokalrivalerne fra Amager dagen før åbningen, så er det optimistiske toner, der præger klubben, som man kan læse nedenfor.

– Det er aldrig sjovt at tabe med så store cifre, men det skal gentages, at denne sæson er den første i 1. division, og at Copenhagen Lions er ved at bygge op og udvikle 1. divisions holdet og foreningen.

– Der er ingen tvivl om at dette kun er begyndelsen og som Overborgmester Frank Jensen sagde i sin tale til indvielsen lørdag – så ville kommunen igen og endeligt have et ishockeyhold med i toppen af dansk ishockey.

– Denne opbakning har vi mærket i Copenhagen Lions siden stiftelsen i 2014 – og det er fantastisk at mærke igen,  hvordan kommunen ser et potentiale i Copenhagen Lions.

– Derfor skal kampen i fredags bearbejdes og der skal ses fremad, det her er kun starten – Copenhagen Lions er på vej, og målet er Metalligaen inden for en overskuelig fremtid. Selv ungdomsafdelingen i både ishockey- og kunstskøjte afdelingen er på vej med sammenlagt godt 60 medlemmer, lød det på Lions’ Facebook-side i forbindelse med indvielsen.