Odenses offensive stjerner lynede i testkamp

Odense fik rejst sig igen efter nederlaget i Aalborg fredag aften i Metal Cuppen, mens Frederikshavn White Hawks må håbe på, at en dårlig generalprøve giver en god premiere.

Bulldogs tog nemlig til Frederikshavn i aftes og vandt en ganske sikker 4-1-sejr i de to holds testkamp frem mod den sæson, der kommer nærmere og nærmere.

Stillingen var 1-1 inden en tredje periode, hvor fynboerne nettede tre gange.

Martin Larsen åbnede scoringen i første periode, mens Mathias Bau fik udlignet kort før anden periodes afslutning. Odenses indkøbere og træner Peter Johansson vil formentlig glæde sig over scoringslisten i tredje periode, der talte Robin Sterner, Tony Romano og Dale Mitchell – lige præcis de tre spillere, som er sat til at bære det fynske holds offensiv, når Metal Ligaen går i gang.

– Jeg var meget tilfreds med de første 40 minutter. Vores anden periode var rigtig god, og vi fortjente mere end ét mål. Vi var bestemt ikke tilfredse med indsatsen i tredje periode, som var skuffende. Mathias Bau scorer med 11 sekunder tilbage af anden periode, og det burde have givet energi og motivation i tredje periode. I stedet virkede vi flade, sagde White Hawks-træner Mario Simioni til Nordjyske efter de 60 minutter.

Odense møder Gentofte Stars i endnu en testkamp torsdag aften på hjemmebane, mens White Hawks skal i et dobbeltopgør mod Herlev i Metal Cuppens kvartfinale i weekenden.