Odense vil spille fysisk og har masser af trænerhenvendelser

Odense Bulldogs tog efter to sæsoner afsked med træner Brad Gratton, men fynboerne kommer ikke til at mangle kvalificerede emner til den kommende sæson, lyder det fra hovedkvarteret i det gule hus på Møllemarksvej, hvor administrationen holder til.

En hel del mulige emner har henvendt sig til klubben, siger Kristoffer Jørgensen, der er kommerciel chef i klubben.

– Vi har fået mellem 30 og 40 konkrete emner. Det er både danske og udenlandske navne. Danmark er lille hockeyland, men i Sverige og Tyskland er hockey rigtig stort, og der er en naturlig interesse for et cheftrænerjob i en ligaklub i Odense. Medio maj håber vi at have afklaret, hvem der skal være træner, siger han til avisen.

Her understreger han også, at Bulldogs skal og vil fortsætte med den fysiske og aggressive stil, som Brad Gratton har været eksponent for i de seneste to sæsoner.

– Vi har ikke sat nationalitet på en ny træner, for man kan være svensker og spille offensivt og være canadier og spille defensivt, som Mario Simioni (canadisk tidligere træner i Odense Bulldogs, red.) har gjort i Herning i denne sæson, hvor hans udgangspunkt har været en stærk defensiv og en stærk keeper.

– Spillestilen har vi lagt os fast på. Det er ikke træneren, der kommer til at diktere spillestilen. Vi leder også efter nogen, der har vundet noget og kan bringe vores hold videre, siger Kristoffer Jørgensen til avisen.

Simon Grønvaldt, Frederik Høeg, Andreas Pedersen og senest Martin Larsen har kontrakt for den kommende sæson og kender man Bulldogs ret, bliver flere forlængelser præsenteret i den kommende tid. Sådan plejer det at være.