Odense vest-mester hos kvinderne

Mens Hvidovre og Herlev har afgjort deres mellemværende i kvindernes øst-division, så har de fire mandskaber i vest været igennem en dobbeltturnering og ryger op på i alt 12 kampe. 

Der var tale om en regulær finale i weekenden, da Silkeborg tog imod Odense. Fynboerne havde vundet to ud af tre indbyrdes opgør hidtil i sæsonen, og tog altså også det fjerde.

Det blev yderst tæt match, som blev afgjort via et enkelt mål, der først blev scoret i begyndelsen af tredje periode – og det endda i undertal.

Det var Emilie Svendsen, der nettede for gæsterne fra Odense, der holdt buret rent i den resterende del af kampen – og dermed kunne drøne hjem med det jyske mesterskab i bagagen. 

Tredjepladsen i turneringen går til Aalborg, som dermed også er med i kvalifikationen til DM-finalen, der spilles i Hvidovre i begyndelsen af marts.

Her mødes Hvidovre, Herlev, Odense og Silkeborg – og formentlig Gentofte og Aalborg om to pladser i DM-finalen. Hvidovre og Herlev er de sædvanlige favoritter, men måske Odense kan give i hvert fald Herlev kamp til stregen i slaget om en finaleplads.