Odense vendte og vandt i de sidste minutter

Søren Nielsen, da han spillede for Esbjerg Energy i fjor. I aften dobbelt målskytte. Foto: Jan Korsgaard

Testkamp – Odense-Rungsted 2-1 (0-1,0-0,1-0) 1-0 Skulle man dømme efter aftenens testkamp i Odense, bliver de to målmænd Robin Rahm (Odense) og Kevin Lindskoug (Rungsted) et par særdeles fremragende aktører i den kommende sæsons Metal Liga.

Kampen endte Begge leverede en forrygende indsats over 60 minutter i matchen, som blev afgjort knap halvvejs i første periode, da Mattias Persson sendte Rungsted foran 1-0 i en ganske tempofyldt match, hvor hjemmeholdet fra Odense i hvert fald kunne spore forbedringer i forhold til tirsdagens spage omgang i Rødovre.

Ikke mindst i anden periode, så man konturerne af en kæde, der med sikkerhed bliver sprængfarlig på alle måder.

Dale Mitchell er i første omgang sat sammen med Søren Nielsen og Anthony Camara, og ikke mindst i anden periode havde trioen rigtig godt fat i løjerne foran Kevin Lindskoug.

Dale Mitchell havde adskillige forsøg, men blev drevet til fortvivlelse af sine afbrændere. Oveni viste han prøver på sit sædvanlige temperament, og Anthony Camara var i den grad også hidsig, da Odense fik en udvisning for at være for mange folk på banen.

Canadieren brokkede sig til 10 minutter ekstra, og var vel heldig med at slippe en 10 minutters mere og en efterfølgende bortvisning. Der bliver med garanti masser af ild i Odenses kampe igen i denne sæson.

Kevin Lindskoug er kommet til Rungsted fra et ophold i den hviderussiske liga, og havde flere redninger, der nemt havde gjort sig i sæsonens første pakke med højdepunkter.

En lille og yderst bevægelig fyr, og måske har Rungsted endelig fundet en klassemålmand på importsiden. Indikationerne er der i hvert fald.

Rungsted havde – i modsætning til de første 40 minutter – godt fat i sidste periode, hvor Robin Bergman brændte en friløber og hvor backerne Illemann, Jensen og Lindhøj viste sig positivt frem.

Med tanke på, at Rungsted stadig mangler at spille tre på papiret stærke nordamerikanere ind, ser Rungsteds tilstand før sæsonpremieren vel ikke helt skidt ud, hvis man skulle dømme på den mere koncentrerede tredje periode.

Rungsted smed sejren i ordinær spilletid med en kæmpe opspilsfejl i kampens næstsidste minut. Det kostede en hurtig spilvending, og alene med to-tre Odense-spillere var Lindskoug omsider prisgivet. Søren Nielsen klappede pucken op i nettaget til 1-1.

Samme Nielsen var på spil med to minutter tilbage af overtiden, hvor han dybt inde foran Kevin Lindskoug fik tampet pucken ind til det afgørende mål.