Odense-træner: Rødovre var fire mål bedre end os

Foto - Bluelinemedia.dk

Odense-træner Mikael Gath havde ingen dårlige undskyldninger efter matchen i aftes mod Rødovre. Den nye svensker i Odenses boks var meget skuffet over sit holds indsats – og selv cifrene 5-1 i gæsternes favør kaldte han for et retvist billede af begivenhederne på isen.

– Rødovre var bedre end os på alle parametre. De arbejdede hårdere og spillede smartere. Vi blev alt for hurtigt stressede og formåede ikke engang at udnytte vores føring. Vi forcerede alt for voldsomt, og gennemgående var det virkelig for dårligt, hvad der blev leveret, sagde en ærlig Mikael Gath.

En kamp lige til at glemme?

– Ja, det ville man jo helst, men vi bliver nødt til at se på, hvordan det her så ud. Vi må kigge det igennem og tale om, hvad der gik galt i morgen (onsdag, red.), for det her går ligesom ikke, lød det fra Gath.

Han har fået to point i tre kampe siden han trådte til i Odense, og det er han bestemt ikke tilfreds med.

– Vi har potentiale til mere. Selv om vi har ændret ret meget (siden Gath kom til), må vi begynde at levere de rette ting på isen. Selvfølgelig har vi ikke haft en forsæson til at forberede holdet, men det er ikke svære ting at lære, så det burde man kunne finde ud af som seniorspiller, konkluderede Mikael Gath.

Hvordan vil du gerne have Odense til at spille?

– Vi vil gerne være et “spillende hold”, som udnytter farten. Men vi må ikke skøjte hurtigere, end vi kan håndtere, som vi gjorde i aften (i går, red.). Men målet er, at vi bliver et hold, som sættes pres på modstanderen overalt på isen og gør os svære at spille imod. Vi skal have fart i vores angrebsspil, men det kræver hårdt arbejde af spillerne. Vi skal nok få ordning på det, konkluderede Mikael Gath efter lussingen.

Odense har to kampe fredag og lørdag mod Rungsted til at vende skuden.