Odense satser på danske spillere

Foto - Bluelinemedia.dk

Odense Bulldogs sadler om, skærer ned og bygger op. Sådan kan man vel dybest betegne den udmelding, der kom fra Bulldogs-kontoret tidligere i dag, hvor fynboerne lancerede nyheden om, at klubben skal have ny træner, ligesom en ny treårsplan blev offentliggjort. 

I første omgang gælder det truppen til næste sæson, og den bliver sammensat således, skriver Bulldogs. 

– Næste sæsons hold kommer primært til at bestå af rutinerede danske spillere, der allerede har vist, at de er villige til at yde for holdet, og af unge talentfulde danskere, som har vist, at de ikke bare har talentet men også viljen til at være holdspillere og har lyst til at være med til at bygge noget nyt op. Det vil sige et hold af spillere der vil være med til at bygge fremtidens Odense Bulldogs, og som har hundrede procent fokus på holdets præstationer og mindre på egen individuelle præstation.

– Det betyder, at vi pt. arbejder på at forlænge med danske spillere i den nuværende trup, som opfylder nævnte kriterier, og hvis muligt vil flere af forlængelserne for at understøtte vores langsigtede plan være af 2 års varighed.

– Herudover vil der blive hentet yderligere danske og udenlandske spillere ind udefra; spillere som deler den samme vision om at være en del af noget større. Spillere som kan se sig i Odense Bulldogs i flere år, og som kan overbevise os om, at de er villige til at ofre sig for holdets succes.

– Til at støtte op omkring en stærk dansk stamme er det planen at hente en udenlandsk målmand, og hvis de økonomiske rammer giver mulighed for det, er også en stærk udenlandsk forward i planerne, når pucken smides til den første kamp i Metalligaen.

– I løbet af efteråret har vi forhåbentlig skabt tilstrækkelig med økonomi til, at vi kan hæve vores lønloft og forstærke holdet med en udenlandsk profil, inden det går løs med de vigtige kampe efter nytår, lyder det fra Odense Bulldogs, der har som mål at komme ind i slutspillet. 

– Imidlertid vil der økonomisk ikke blive budgetteret med dette, så hvis en slutspilskvalifikation lykkes, så får vi altså indtægter, der ikke er med i vores budget, lyder det fra den fynske hovedstad. 

Derefter er det planen, at Bulldogs langsomt, men sikkert vil bygge på, så budgettet bliver større sæson for sæson i de kommende tre år, så holdet igen bliver en faktor, man regner med i Metal Ligaen.