Odense kørte sikkert Final Four-pladsen hjem

Foto - Bluelinemedia.dk

Odense Bulldogs-SønderjyskE 4-0 (2-0,2-0,0-0) SønderjyskE var næsten sædvanen tro ramt af skader på nøglespillerne, men det forhindrede nu ikke gæsterne i at spille med i de første 20 minutter, som ikke var nogen stor spillemæssig oplevelse.

Men gæsterne havde brug for at være med i kampen så længe som overhovedet muligt, og derfor var det to slag i ansigtet, da Bulldogs nettede to gange med kort mellemrum i slutningen af første periode.

Forinden havde gæsterne faktisk haft en gedigen chance, da Martin Eskildsen arbejdede sig igennem Odense-forsvaret og lagde pucken på sammenføjningen. Også Jacob Wittendorf var tæt på, men brændte den største chance for hjemmeholdet, inden scoringerne faldt.

To gange smed fynboerne – først Camara og derefter Rasmus Knudsen – pucken på mål, og Joni Myllykoski skulle have haft mindst en af dem.

I stedet for 0-0 ved pausen nu 2-0 til Odense og et bjerg, der var svært at bestige for SønderjyskE.

Gæsterne kom med fysik i anden periode, og lykkedes at hive lidt energi ind i kampen. Men da SønderjyskE fik chancen i powerplay, var der intet bid og energien blev indimellem brugt lidt forkert.

Der var i øvrigt heller ikke bid i Odenses overtal, men hjemmeholdet overtog mere og mere af begivenhederne.

Så blev det Dale Mitchells tur. To gange fik han lov at stå umarkeret inde i en perfekt skudposition, og to gange rev han skiven i kassen til 3-0 og 4-0, der var stillingen inden tredje periode.

Odenses Final Four-plads var for længst sikret, og fynboerne kørte stille og roligt sejren hjem i en udramatisk tredje periode. Hjemmeholdets publikum klappede Bulldogs af banen efter den