Odense: Ikke konkret dialog med Cantin

Marc Cantin blev for nylig meldt til Odense Bulldogs på baggrund af en artikel fra 30. november i den canadiske avis Peterborough Examiner.

Her sagde Cantin selv, at han var på vej Europa, Danmark og Odense efter en længere pause fra ishockey på grund af et dødsfald i den nærmeste familie.

Men spørger man sig for i Odense, så er Cantin på ingen måde så tæt på klubben, som canadieren selv antyder i artiklen.

Den sportslig ansvarlige i Bulldogs-bestyrelsen, Henrik Benjaminsen, erkender gerne, at klubben på tidspunkter har været i dialog med Marc Cantin, der i fjor spillede i både ECHL og AHL, men nærmere er klubben ikke på en kontrakt med canadieren:

– Vi har talt med ham, men der er intet skrevet under mellem os og ham. Lige nu kan jeg i hvert fald sige, at vi ikke har nogen konkret dialog med ham.

– Vi har en plads fri i forhold til at hente en udlænding mere, men det skal også hænge sammen rent økonomisk og samtidig skal en ekstra spiller også være en forstærkning. Dem vi har i forvejen gør det også rigtig fornuftigt, siger Benjaminsen til FACEOFF-online.dk.

Efter en god periode kom der et par opsigtsvækkende resultater for nylig – ikke mindst 0-9-nederlaget i Esbjerg. Hvordan ser du på den sportslige situation hos jer lige nu?

– Det minder jo noget om sidste sæson, hvor vi også havde nogle gevaldige udfald undervejs. Jeg så ikke kampen mod Esbjerg, men fik at vide, at der var tale om en kollektiv offday.

– Bagefter går vi jo og spiller en rigtig god kamp mod SønderjyskE på trods af to perioder, hvor vi mangler tre af vores normale centere. Sidste år var vi superstabile i en stor del af grundspillet og mistede det så i slutspillet. Det skulle helst være i den omvendte rækkefølge den her gang, siger Henrik Benjaminsen.

Nøglespilleren John Armstrong har været ude i en rum tid, men forventes at vende tilbage inden længe. Dog spares han ifølge Henrik Benjaminsen indtil nytår.

– Der er ikke nogen grund overhovedet til at tage chancer. Han skal være frisk i slutspillet, siger Henrik Benjaminsen.