Odense-hockeyen fejrer 40 års-jubilæum

Foto: Bluelinemedia.dk

Det var i 1978, at Odense IK blev dannet, og det vil altså sige, at det i 2018 er 40 år siden, at ishockeyen i Odense tog sine første skøjtetag. Det markeres i hele året.

Odense Bulldogs og Odense IK skriver følgende:

Odense Bulldogs og OIK vil sammen i 2018 markere jubilæet i flere afskygninger.

Først og fremmest vil vi i løbet af foråret hylde gamle klubkoryfæer, som et tilbageblik på klubbens 40 år lange levetid. Ved elitekampene vil vi invitere en æresgæst med til hver hjemmekamp – det kan både være en tidligere spiller, træner, direktør, holdleder m.m.

Ved den første hjemmekamp i 2018 vil man allerede kunne opleve den første æresgæst blive hyldet. Det sker tirsdag den 2. januar, hvor æresmedlem og holdleder fra 1978 til 2003, Tage Skovgaard, er æresgæst ved kampen mod Frederikshavn White Hawks.

Det officielle jubilæum vil blive markeret ved den første hjemmekamp i næste sæson. I løbet af sommerpausen vil vi gerne have inddraget alle jer læsere, fans, supportere og samarbejdspartnere, hvor vi i fællesskab vil se tilbage på de 40 år, der er gået.

I den forbindelse vil vi kåre et Bulldogs/OIK All-Star hold, som hidtil skal markere alletiders bedste spillere for Odenses elitehold. Og hvem skal så bestemme, hvem der skal være på det All-Star hold? DET SKAL I!

Vi vil nemlig i løbet af sommerpausen nominere et antal spillere til hver position – henholdsvis en målmand, to backer, tre angribere og en træner. Derefter er det op til jer at beslutte, hvem der skal hyldes som Bulldogs/OIK All-Stars.

Alt dette er optakt til det store højdepunkt, som finder sted i september, hvor åbningskampen spilles. Der vil blive arbejdet på, at få åbningskampen rykket til en lørdag, hvor hele dagen bliver én stor jubilæumsdag. Her kan alle komme og deltage i aktiviterne i løbet af dagen i Odense Isstadion. Midt på dagen vil der blive spillet All-Star hockey i hal 2, hvor nostalgien fra gamle dage kan genopleves. Det hele slutter af med elitekampen i hal 1, hvor vi forhåbentlig har masser af tilskuere på lægterne til en uforglemmelig jubilæumskamp.

Derudover skal det også nævnes, at Odense Bulldogs Support til februar har 25-års jubilæum. I den forbindelse vil vi naturligvis gerne ønske dem tillykke med jubilæet, og vi håber at vi fælles kan få et fantastisk jubilæumsår i 2018!