Odense henter målmand hjem fra Salzburg og forhandler med Seppänen

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

Odense Bulldogs arbejder hårdt på at få målmandstruppen klar til den kommende sæson. Det blev et farvel til Andreas Lauridsen, mens fynboerne forståeligt nok fortsætter forhandlingerne med Teemu Seppänen, der igen i denne sæson viste sig som en fremragende sidste mand. 

320×360 artikel

Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse, hvor det også fortælles, at man henter Nicolai Kristiansen hjem fra Østrig.

Her har Kristiansen i de seneste sæsoner været under uddannelse på Red Bulls ishockeyakademi i Salzburg.

– Nicolai var i Odense og trænede med hos Bulldogs omkring jul, og han gjorde et godt indtryk både hos mig og hos den øvrige trænerstab. Vi er opmærksomme på, at Nicolai stadig er ung, men jeg tror på, at vi kan integrere ham i seniorhockey på eliteplan her i Odense i den kommende sæson – og gerne i flere sæsoner. Nicolai er en stor og dygtigt skolet målmand, og på det sociale er Nicolai allerede klar, da han jo har Odense, som sin ungdomsklub. Så nu kommer han hjem og skal slås og arbejde for en plads på sit ”hjemmehold”, siger Odense-træner Pelle Svensson. 

Selv har Nicolai Kristiansen kun godt at sige om akademiet i Østrig, hvor han har levet under professionelle forhold og spillet i den tjekkiske liga. Nu glæder han sig til at komme hjem igen. 

– Da muligheden for at komme til Bulldogs bød sig, var jeg ikke tvivl. Jeg har fra mine venner og ”gamle” holdkammerater hørt meget positivt om projektet i Bulldogs, og jeg glæder mig til at blive en del af det team, som skal arbejde hårdt på at få Bulldogs tilbage til toppen af dansk ishockey. Som dreng var det jo min store drøm en dag at blive en del af Bulldogs-holdet, siger Nicolai Kristiansen.

– Vi er glade for at have tilknyttet en målmand, som har fået sin ishockeyopvækst i Odense, og som nu i et par år har været ude og hente god erfaring. Nicolai passer perfekt i den plan, som Bulldogs arbejder efter, siger sportschef Henrik Benjaminsen.