Odense forlænger med veteran og skriver med talent

Odense Bulldogs har sikret sig to nye underskrifter til næste sæson, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Mads Schaarup har forlænget med 1+1 år, og dermed tager han hul på sin niende sæson som Odense-spiller. Derudover har unge Christopher Kamph, der kommer fra Odenses talentafdeling, skrevet under med Bulldogs.

Mads Schaarup glæder sig over at tage endnu en sæson i Odense.

– Denne nu netop overståede sæson var en stor sportslig fiasko. Blandt andet derfor er jeg glad for, at kunne fortsætte i Bulldogs, hvor vi har noget af en revanche til gode. Det bliver en sjov, svær og udfordrende opgave, at skulle være med til, at starte et nyt og længerevarende projekt op.

– Jeg føler mig klar til, at hjælpe holdet mod genrejsning, men er også klar over, at tingene ikke sker henover natten. Hockeysulten er intakt og jeg glæder mig til, at påbegynde denne nye rejse sammen med Bulldogs, udtaler Schaarup.

– Vi er rigtige glade for, at Mads har valgt og være en del af det nye Bulldogs vi er i gang med at genopbygge. Mads er en leder både på og uden for isen, og han bliver en vigtig spiller i næste sæson da han kan bidrage med rigtig meget rutine og erfaring, udtaler Henrik Benjaminsen – Bulldogs formand og sportslig ansvarlige – om Schaarup.

Christopher Kamph tager nu sin første sæson som professionel. Sidste sæson nåede han at få en enkelt kamp for førsteholdet, og nu bliver han så en fast del af Odense Bulldogs i sæson 2018/19.

– Christopher Kamph er egen avl fra Odenses talentafdeling, og det er altid dejligt når vi har mulighed for at skrive kontrakt med et ungt talent fra Odense. Det er et bevis på, at det store arbejde der laves i ungdomsafdelingen i OIK bærer frugt, siger Benjaminsen.