Odense er jysk mester hos kvinderne

Der er i den grad tryk på i Odense-hockeyen i indeværende. To tv-serier, et DM-guld i U20-rækken, et kommende slutspil og altså også et jysk mesterskab hos kvinderne, der giver direkte kvalifikation til DM-slutspillet.

Turneringen i Jylland blev afgjort i går, da Odense var på besøg i Kvik Hockey Arena hos Herning og vandt 5-4 efter overtid i en tæt match med to skytter, der begge scorede to gange for Odense-kvinderne. Det var Lotte Weel Krammer og landsholdsspilleren Michele Brix, der stod de fire fynske mål i de ordinære 60 minutter.

U18-landsholdsspilleren Laura Hvam afgjorde i overtid i kampen, der var direkte afgørende for, hvilket hold, der skulle vinde guldet vest for Storebælt.

Herning førte ellers 4-2 til der manglede syv minutter af kampen. Målscorere for midtjyderne: Alberte Schlie, Simone Jacquet (2) og Natasha Boesen Jensen.

Det var anden gang de to hold mødtes på en uge, og Odenses 5-4-sejr var en gentagelse af cifrene fra i sidste uge. Dengang bare i ordinær spilletid.

Begge hold skal nu videre til DM-kvalifikationen, hvor de sammen med Silkeborg skal møde øst-mestrene Hvidovre samt Herlev og Gentofte Stars. Den knaldhårde DM-kval spilles næste weekend og giver fem kampe til hvert hold på tre dage. De to bedste hold spiller derefter DM-finale bedst af tre kampe.