Odense Bulldogs tæt på at være i mål økonomisk

Foto: Jan Korsgaard

Faceoff.dk kunne for et par dage siden berette om de økonomiske problemer, Odense Bulldogs har døjet med i de seneste måneder, kulminerende med en kritisk situation tidligere på måneden. 

Fristen for at samle en million udløb i går, og formand Henrik Benjaminsen er fortrøstningsfuld, siger han til Fyens Stiftstidende i dag.

Læs mere: Odense Bulldogs har levet på kanten, men overlever

– Det går fremad. Vi begynder at nærme os, og vi er tæt på, siger han til avisen – og understreger, at aftalerne skal være “på tryk”, før formanden vil føle sig sikker på, at problemerne er endegyldigt løst. 

Det er gammel gæld, fynboerne slæber rundt på, og de penge ønsker Henrik Benjaminsen og resten af bestyrelsen endegyldigt at få ud af verden. 

– Sidste års resultat var katastrofalt. Hvis vi ser på, hvad vores sponsorsalg har været ligger vi under det niveau, det var for to-tre år siden. Det er en del af den uro, der har været, og med udskiftningen af vores direktør har det skabt udfordringer. Med Allan Hoffmann har vi ramt den rette person som ny direktør, og når han får tiden til at koncentrere sig om at sælge sponsorater skal det nok blive godt, siger Henrik Benjaminsen, der satser på, at Bulldogs derefter skal ud og fange nye aktører på markedet. 

– Det er ikke-eksisterende sponsorater, vi går efter. Det er nye penge. På den lange bane skal vi have flere sponsorer end vi har nu. Vi har en loyal sponsorkreds, vi er sikre på også også er med os fremover, men vi har brug for nye penge, så vi kan hæve vores indtægter, siger Henrik Benjaminsen til Fyens Stifstidende.