Odense Bulldogs: Rahm er ikke løst fra sin kontrakt

Metalliga kampen mellem Frederikshavn White Hawks og Odense Bulldogs i Scanel hockey arena (Frederikshavn) 2017-09-24 Foto: iShoot.dk

– Jeg kan godt regne ud, hvorfor du ringer, siger Henrik Benjaminsen, den sportsligt ansvarlige hos Odense Bulldogs, da Faceoff.dk fanger ham her kort efter, at nyheden om et øjeblikkeligt Robin Rahm-skifte til Leksand er brudt ud.

Et skifte som Henrik Benjaminsen på ingen måde er klar til at bekræfte – slet ikke endda. 

– Robin Rahm er vores vigtigste spiller og vores førstemålmand, og han er ikke løst fra sin kontrakt med øjeblikkelig virkning. Han er vores målmand i morgen, når vi spiller mod Rungsted, siger Henrik Benjaminsen, der for øjeblikket er i gang med “at finde ud af, hvad der foregår”.

Robin Rahm kom til Odense før denne sæson efter et lejemål i fjor i SønderjyskE, hvor han nåede at imponere stort.

Det har svenskeren med få undtagelser også gjort i indeværende sæson, hvor han har været en af Metal Ligaens bedste målmænd. 

Rahm har imponeret med sit altid rolige og velovervejede målmandsstil og burde have rigelig med klasse til Allsvenskan. Inden han blev af en toårig karantæne på grund af en dopingdom, blev han regnet som en af Sveriges mest talentfulde målmænd.