Odense Bulldogs og Svensson enige: Optionen udnyttet til et år mere

©iShoot.dk

Den svenske træner Pelle Svensson – mere svensk kan navnet vel knapt blive – kommer også til at stå for Odense Bulldogs i den kommende sæson. 

Han havde en 1+1-kontrakt med fynboerne, og selv om den faktisk først skulle tales om senere på sæsonen, er de to parter nu blevet enige om, at den kommende sæson også skal udnyttes. 

Det skriver Bulldogs’ hjemmeside.

– I en sæson med store udfordringer, blandt andet på baggrund af vores økonomiske revitaliseringsplan, har Pelle Svensson gjort et fornemt stykke arbejde. Både bestyrelse, ledelse og ikke mindst spillertruppen har et godt og udviklende samarbejde med vores svenske træner, lyder det. 

– Pelle ser spændende udfordringer i den proces, som Bulldogs er midt i, og da han samtidig befinder sig godt i Odense, og Pelle og hans familie har fundet en god måde at leve familielivet på – på trods af Pelles arbejdsplads i Odense, var begge parter interesseret i at fortsætte samarbejdet. Og aftalen er derfor allerede nu på plads for den kommende sæson, således Pelle kan fortsætte sin vigtige andel af planlægningen med næste sæson, skriver Odense Bulldogs.

Pelle Svensson har en stærk spillerfortid som kaptajn i blandt tyske DEL og som kaptajn i den svenske storklub Rögle, og næsten lige nøjagtig, da han forlod spillerjobbet gik han over som træner. Her var han fire sæsoner i Troja-Ljungby, som han førte op i Allsvenskan – og blev fyret midt i et kvalifikationsspil, hvor Allsvenskanpladsen var på et hængende hår.

Derefter har han nu tilsluttet sig Odense, hvor han i løbet af sæsonen er blevet en yderst populær skikkelse i omklædningsrummet.