Odense Bulldogs indleder sæsonen ude mod Rødovre

©iShoot.dk

Metal Liga-klubberne er i gang med at arbejde “preseason”-programmerne på plads og lige så langsomt er de også i gang med at arbejde kampprogrammet for den kommende sæson igennem. Det falder stille og roligt på plads i de kommende uger, men fra Odense er det dryppet ud i en pressemeddelelse i dag, at den fynske premiere fredag 6. september kommer til at foregå på udebane i Rødovre. 

Tirsdagen derefter, 10. september, spiller Bulldogs sin første hjemmekamp. Det bliver mod lokalrivalerne fra SønderjyskE. 

9. august spiller Odense sin første træningskamp. Det bliver mod Rungsted Seier Capital, der på det tidspunkt af sæsonen skal være skarpere end de fleste andre med CHL-kampene in mente.

16. august spiller Odense hjemme mod Aalborg og skal altså 24. og 25. august spille hos EIHL-mandskabet fra Dundee Stars. 

Den 30. august forventer Odense at afslutte træningssæsonen med en sidste match.

– I salg og administration er der travlhed med salg af sæsonkort og tegning af sponsorater – både gentegninger og nytegninger. Det er vigtigt for Odense Bulldogs, at vi fortsætter den forretningsmæssige positive udvikling, vi påbegyndte i fjor. Og denne udvikling kræver flere samarbejdspartnere, så alle rammer for eliteishockey i Odense styrkes, skriver Bulldogs om den nuværende status i klubben.