Bulldogs har nu ramt 1.050.000 kroner – og er reddet

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs er definitivt reddet, har klubben nu meddelt sine støtter. Ved midnat frem mod 1. marts havde klubben tilsagn om 1.050.000 kroner, og det var altså nok til driften i denne sæson og et fortsat arbejde med Metal Liga-spil i næste sæson.

Hvor stor satsningen bliver i 2017/18 kommer an på det fundament, som bestyrelsen og administrationen nu fortsat arbejder med.

– 1.050.000 kroner er lige i underkanten af, hvad vi gerne vil have, hvis vi skal holde et vist niveau i den kommende sæson. Men vi arbejder på ting, der gør, at der kan komme flere penge, siger Henrik Benjaminsen til Fyens Stifstidende.

– Alt skal gå op i en højere enhed, hvis vi skal nå de to millioner. Men jeg har en idé om, at vi kan nå halvanden million kroner, siger Henrik Benjaminsen til avisen.

Odense Bulldogs skulle ligeledes være tæt på at finde en hovedsponsor, skriver klubben i en meddelelse til samarbejdspartnerne. Det vil give endnu bedre muligheder for at skabe det fundament, der skal løfte et slagkraftigt mandskab i den kommende sæson.

Og naturligvis kan indtægtsgrundlaget øges, desto længere Bulldogs kommer i næste fase af sæsonen.