Odense: Bedre disciplin, mere energi

Odense Bulldogs spillede en god kamp i fredags mod Gentofte,  hvor fynboerne uden de store problemer sendte gæsterne hjem  med et nederlag på 2-7. Man så et mere disciplineret  Odense-hold end tidligere, hvilket var en lettelse for den svenske kaptajn på holdet, Joakim Nettelbladt.

– Vi havnede ikke så ofte i boksen, og det hjælper os vældig meget. Det betyder, at vi har mere energi til at stå imod med rent defensivt. Det kan man også tydeligt se på antallet af skud imod os, siger Nettelbladt.

– Det er rigtigt, at vi har haft problemer med disciplinen. Vi har været aggressive og vi er et aggressivt hold, og det er næsten blevet dumdristigt til tider.  Mod Gentofte spillede vi klogere, siger Nettelbladt.

– Det er sådan, at offensiven også ser bedst ud, når man spiller stærkt i defensiven, så det har vi arbejdet med det seneste stykke tid. Det er gået op og ned – mest ned i den her sæson – så det var vigtigt for os at vinde både over Aalborg og Gentofte, lyder det fra den rolige svensker.

Selv har Nettelbladt væltet point ind på kontoen i sæsonen, så han fremstår som den mest pointscorende back i Metal Ligaen.

– Jeg ved snart ikke, hvad der sker…Nej, jeg har spillet en del powerplay i år, og det er vel det, der giver udslag. Men så længe det går godt for holdet, er det ikke vigtigt, hvor mange point jeg laver, siger han.

Nettelbladt og Odense spiller i aften 20:30 mod Rungsted i Bryggeriet Vestfyen Arena.