Game center: SønderjyskE-Esbjerg

Før kampen: De to hold gav hinanden en medrivende kamp fredag aften, som Esbjerg vandt efter straffeslag – med målmand Jeff Frazee som den naturlige helt. Der var næsten 2000 tilskuere i Granly Hockey Arena, stemningen og intensiteten stemte, og i aften får tv-seerne altså fornøjelsen af at følge returopgører.

Sønderjyderne er revanchesultne. I to Metal Cup-kampe og i en enkelt Metal Liga-kamp har SønderjyskE blot scoret tre gange på Jeff Frazee, og de forsvarende har altså tabt to gange og klaret en enkelt uafgjort i overtid. Så Esbjerg har haft overhånd, men træner

– Det skulle meget gerne blive endnu en god kamp. Jeg mener, at vi skal forsøge at gentage mange af de samme ting, som vi gjorde i hjemmekampen. Vi skal helt klart forvente, at SønderjyskE er klar. De spiller på hjemmebanen SE Arena i Vojens. Det bliver en TV-kamp og vi skal igen være klar til at kæmpe i samtlige 60 minutter, siger Esbjerg-træner Mark Pederson i klubbens kampoptakt.

– Det er bestemt et godt ishockeyhold vi er oppe imod, og det kan der ikke herske nogen tvivl om. Men indtil videre har vi haft nogen succes mod dem i denne sæson. Vi har bevist, at vi kan slå dem, og det vil vi gøre vort bedste for igen at demonstrere, tilføjer han.

– Vi kan tage med fra fredagskampen, at vi spiller godt i mindst to perioder og hvis vi igen spiller godt ogsamtidigt arbejder hårdt har vi en god chance mandag. Men vi skal nok være lidt mere klar end vi var til tredje periode i Esbjerg, men så skal det nok også gå godt, siger Esbjerg-forwarden Søren Nielsen.

Kampen sendes på TV2 Sport og der er naturligvis optakt og studie allerede klokken 20. Kampstart 20:30.

Holdene: SønderjyskE stadig uden Daniel K. Hansen og formentlig er både Førster og Carstensen også tvivlsomme. Esbjerg skulle være i stærkeste opstilling.

Hold øje med: I dagens udgave af Jydske Vestkysten roser SønderjyskE’s Henrik Nielsen Esbjerg-spillerne Aaron Lee og Wade Bergman for deres ageren i special teams, så lad os bare give nordamerikanerne et skud som aftenens Energy-profiler. Og skal Nielsen selv agere stærk mand for hjemmeholdet i aften. Han får masser af spilletid og bliver ved at vokse som en af de stærkeste unge folk i SønderjyskE-opstillingen.