NY MÅLMAND I HERLEV: Jidskog erstatter Clint Windsor

Foto: Jan Korsgaard

Der er målmandsskifte i Metal Ligaen, hvor Herlev Eagles har set sig tvunget til at agere efter en lang og sej stime, hvor det blot er blevet til to sejre i de seneste 14 kampe. 

Det er gået ud over Clint Windsor, der nu er fortid i forstadsklubben, og han afløses af en god bekendt af Metal Ligaen, for det er nemlig Hvidovres tidligere målmand Emil Jidskog, der også har en kort fortid i Rødovre, der overtager buret i Herlev.

Det er naturligvis farvellet til Jidskog i Hvidovre efter konkursen, der har givet Herlev mulighed for at agere.

Metal Ligaens hjemmeside har stadig Jidskogs statistikker på, og det samme gælder naturligvis for Windsor. Begge målmænd står med stort set samme redningsprocent for 19 kampe (Jidskog 88.64 og Windsor 88.51), så på den måde er det et “lige over”-bytte mellem de to keepere. Jidskog har dog en GAA på 3.16 mod Windsor 3.67.

Canadieren startede vældig stærkt hos Herlev, men er på det seneste gået nedad i styrke – sammen med resten af holdet, skal nævnes. For opbakningen fra defensiven har også været skrantende i takt med resultaterne, der er blevet ringere. 

Eagles skriver følgende i pressemeddelelsen: 

– Herlev har tabt 12 af de seneste 14 kampe. Dette er selvfølgelig ikke kun målmandens ansvar, men tiden var fremme ved at der skulle ske et eller andet. Hvidovres konkurs åbnede muligheden for at hente Emil Jidskog. Det er faldet på plads her i weekenden, og han træner med holdet i dag. Vi håber at licens og papirarbejdet falder på plads så Emil Jidskog kan få debut i denne uge. Vi takker Clint Windsor for hans professionelle tilgang og indsats og ønsker ham held og lykke i fremtiden.