Ny Herning-træner vil skabe et hurtigt, spændende og kreativt hold

©iShoot.dk

Blue Fox-træner Ben Cooper kommer til Herning med et rigtig flot cv og flyver altså ind til det midtjyske direkte fra en stilling som assisterende træner i Florida Panthers. Og han glæder sig i den grad til at begynde på sit nye job i Danmark, siger han i pressemeddelelsen fra Herning. 

– Jeg er virkelig begejstret for udfordringen med at kæmpe for mesterskaber i Herning. Jeg ved, at det er en stor ishockeyby med gode spillere og en stærk hockey-tradition. Det er en fantastisk mulighed, som jeg er meget taknemmelig for, og jeg kan ikke vente med at få arbejdshandskerne på”, siger han – og fortæller følgende om sin hockeyfilosofi.  

– For det første mener jeg, at du skal have en meget stærk arbejdsmoral og være meget konkurrencedygtig for at vinde. Du skal elske at vinde, hade at tabe og samtidig ville have det sjovt med at spille spillet. Jeg har selv en stor lidenskab for ishockey, og jeg vil have at mine spillere har samme lidenskab. Jeg tror, ​​at spillere har brug for tillid, træning og kommunikation hver dag, og jeg har til hensigt at give det i et kompetitivt miljø. At vinde et mesterskab er ikke let, så vi skal presse os selv hver eneste dag, lyder det. 

– Jeg har til hensigt at være meget forberedt, detaljeret og innovativ i min coaching. Jeg vil bringe en masse energi og lidenskab til jobbet, og jeg forventer, at mine spillere vil gøre det samme. Vi bliver et hurtigt, spændende og kreativt team, der er sjovt at se på, men svært at spille imod. Vi vil konkurrere hårdt hver kamp, hver periode, hvert skift – uanset situationen.

– Endelig glæder jeg mig utroligt meget til at møde fans og sponsorer, samt at opleve byen og ikke mindst livet i Danmark. Jeg håber jeg kan levere et hold, som I alle vil være stolte af, lyder det fra Ben Cooper.