Ny canadier forstærker Herlev Eagles

Herlev har hentet en sidste forstærkning til de formentlig kommende kampe i play in, skriver klubbens hjemmeside. 

Daniel Clairmont har tidligere i denne sæson spillet for EHC Timmendorfer Strand i den tredjebedste tyske række, Oberliga Nord. 

Her leverede den 25-årige angriber godt et point i snit i grundspillet, og er altså nu gået nye veje. Tidligere har han – som så mange andre canadiere i Metal Ligaen i denne sæson – spillet i den canadiske universitetsliga. 

Her har han leveret et pointsnit, der er lige under, men dog lægger sig ganske tæt opad det, som et par af Aalborg Pirates-angriberne, der også er kommet til landet, har lavet i deres tid i USports, som ligaen hedder. 

Herlev skriver på hjemmesiden: 

Klubben har det sidste stykke tid været på udkig efter en forstærkning til holdet, for at stå stærkere i kampen om at sikre play-in og evt. slutspil. Det er nu lykkedes med hjælp fra sponsorer og supportere.

Vores nye mand hedder Daniel Clairmont fra Bracebridge Canada. Daniel er en målscore og har tidligere spillet sammen med flere af vores nuværende canadiere. Vi arbejder nu benhårdt på at få de sidste ting på plads, så Daniel kan tordne ud for Eagles efter landsholdspausen.