Norsk storklub snupper SønderjyskE’s All Star-back

Foto: Jan Korsgaard

Storhamar blev i den nylige sæson nummer to i kampen om det norske mesterskab efter et nederlag i en tæt finaleserie mod Frisk/Asker. Nu gør pengestærke Storhamar et nyt forsøg på at angribe titlen og her har nordmændene hyret en af de bedste spillere fra Metal Ligaen i fjor.

Det er nemlig SønderjyskE’s Matt Prapavessis, der skifter til GET-Ligaen, skriver Storhamars hjemmeside.

– Matt kom op gennem NCAA-systemet i USA, hvor han spillede for Bemidji State University i fire sæsoner og var holdkaptajn i to sæsoner. Han prøvede sig videre i AHL og ECHL, før han nu har været i Europa. Han spillede 21 kampe i den slovakiske, inden han skiftede til SønderjuskE, tabende finalist i Danmark. Her tog han 39 point i 54 kampe og blev udtaget til årets hold i Danmark. 

Prapavessis siger selv: 

– Jeg har store offensive færdigheder og holder af at gå med i offensiv zone, når muligheden byder. Mit skud fra blå linje er ganske godt, men jeg lægger også stor stolthed i at vinde pucken defensivt og sætte omstillinger i gang med hurtige pasninger. Nu glæder jeg mig til at komme til Hamar og bidrage i gult og blåt.

SønderjyskE-backen går dermed samme vej som en anden tidligere Metal Liga-profil, Kodie Curran, der i sin tid ligeledes skiftede fra Danmark (Esbjerg) til Storhamar, hvor han i øvrigt havde voldsom succes.