Norsk hattrick i sikker Rangers-sejr

New York Rangers vandt sikkert hjemme over svage Toronto Maple Leafs med 3-1.

Alle målene for hjemmeholdet, blev scoret af samme kæde og af den samme spiller. Norske Mats Zuccarello stod for karrierens første NHL-hattrick og han fik assister fra Derrick Brassard og Rick Nash på alle målene.

Kampen var umiddelbart tæt hele vejen, men man fornemmede, at Rangers havde styr på gæsterne det meste af tiden, således holdte hjemmeholdet en 1-0 føring igennem det meste af kampen, ind til midten af tredje periode, hvor de kom yderligere foran.

Det var først to minutter før tid at Maple Leafs lykkedes med at reducere.

Eichel-kasse i Sabres-sejr
Philadelphia Flyers fortsatte deres dårlige form, da de måtte se sig slået for anden dag i streg af et de mandskaber, som skal slås, hvis de vil med i playoffs. Hjemme i Niagra First Center vandt Buffalo Sabres med 3-1.

Sabres fik mål fra stortalentet Jack Eichel til 1-0, i mens det var en anden nytilkommet spiller i form af Ryan O’Reilly der afgjorde kampen med sin scoring til 2-0.

Generelt var hjemmeholdet bedst gennem hele kampen, og Flyers kæmper i øjeblikket med at få de rigtig flow ind i spillet, og mangler i sær mål fra stjernerne Giroux og Voracek.

Ryan O’Reilly blev first star, da han havde en stav på samtlige pucke der strøg i nettet for hjemmeholdet, med et mål og to assists.

Skadesplagede Red Wings tabte endnu en gang
Detroit Red Wings tabte endnu en gang og har nu fire nederlag i de seneste fem kampe. Nederlaget kom til Ottawa Senators hjemme i Joe Louis Arena og lød på 3-1 til gæsterne.

Red Wings er lige nu uden Pavel Datsuyk, Johan Franzen, Brad Richards, Mike Green og Kyle Quincy. Alle spillere som normalvis optræder fast i Detroit-truppen.

Senators sejr var der dog intet at indvende i mod og det canadiske hold ligner, her tidligt på sæsonen, et hold, som vil spille med om playoff-pladserne, når turneringen når til marts-april, hvor det hele skal afgøres, om hvem der kommer i slutspillet.

Nattens resultater:
New York Rangers – Toronto Maple Leafs 3-1
Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers 3-1
Washington Capitals – Columbus BLue Jackets 2-1
Carolina Hurricanes – Colordao Avalanche 3-2
Detroit Red Wings – Ottawa Senators 1-3
Florida Panthers – Boston Bruins 1-3
Minnesota Wild – Chicago Blackhawks 5-4
Calgary Flames – Montreal Canadiens 2-6
Arizona Coyotes – Vancouver Canucks 3-4