Norge: Eskesens træner sendt på ferie i en måned

Foto: Jan Korsgaard

Michael Eskesen, tidligere Odense-anfører, er kommet på noget af en prøve i sin nye klub, Stjernen i Fredrikstad.

Stjernen har gevaldige problemer i denne sæson, og er ikke engang sikker på at komme med i slutspillet. I stedet lurer et nervepirrende kvalifikationsspil, og det er ikke godt for selvforståelsen i traditionsklubben.

Træner har været svenske Leif “Leffe” Strömberg, og han er i den grad udsat for kritik i det lokale medie Fredrikstad Blad. Hans indsats har ikke været overbevisende, og hans indkøb heller ikke. Blandt andre er den tidligere Aalborg-profil Mathias Månsson ikke, hvad han har været og en anden svensker, Victor Lindell, blev sendt hjem efter nul point i ni kampe.

Midt i hvepsereden befinder Michael Eskesen sig som en kaptajn, der har spillet en gennemsnitlig sæson, og også lider under krisen.

En krise, der kulminerede i sidste uge. Træner Strömberg blev sendt på ferie i en måned med løn, og spørgsmålet er nu, om han vender tilbage.

Umiddelbart hjalp det ikke. I går tabte et udisciplineret mandskab 1-5 i Lillehammer, og Stjernen er nu fire point efter Lørenskog, der er over stregen.

Det bliver et stenhårdt 2018 for Eskesen og co.