Norge: Curran gav pokalen til Larrivée

Det stod næsten skrevet i stjernerne, at Storhamar skulle vinde det norske guld i denne sæson. Hamar-klubben satsede stenhårdt på at vinde tronen tilbage, og da de seksfoldige mestre fra Stavanger faldt med et brag fra tinderne i grundspillet, var det oplagt at Storhamar var favorit til guldet. 

I spidsen for holdet stod sidste sæsons All Star-spiller fra Metal Ligaen, Kodie Curran, der har spillet en fuldstændig suveræn sæson i den norske liga. 

Hans offensive backspil har overstrålet samtlige andre aktører i GET-Ligaen, og han endte med vilde 29 point i 14 kampe for mesterklubben, hvor han også var kaptajn.

I aften vandt Storhamar den fjerde og nødvendige finale mod Lillehammer med 5-2, og 7001 tilskuere i Hamar Amfi skabte en prægtig stemning omkring kampen.

Det var Storhamars første NM-guld siden 2008, og den spiller, der glædede sig mest var måske den tidligere Rødovre-forward, Christian Larrivée. Lige netop i 2008 var han en tur i Rødovre, og havde i sine otte sæsoner i Storhamar endnu ikke vundet en titel.

Niende gang var lykkens gang for Christian Larrivée, og derfor var det helt naturligt, at Kodie Curran straks efter at have løftet pokalen, gav den videre til sin 35-årige holdkammerat.