Nordjyske Bank Arena er en realitet i Frederikshavn

Julian Jakobsen - Aalborg Pirates - Oliver Reuter - Gentofte Stars

Frederikshavn White Hawks’ hjemmebane skifter navn fra Scanel Hockey Arena til Nordjyske Bank Arena. Navneskiftet sker med øjeblikkelig virkning, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Det vil sige, at aftenens lokalopgør mellem Frderikshavn White Hawks og Aalborg Pirates spilles i Nordjyske Bank Arena. Navneskiftet sker samtidig med, at Nordjyske Bank har forlænget sin hovedsponsoraftale for yderlgere tre sæsoner, det vil sige til og med sæsonen 2020/2021.

– I den forbindelse bød muligheden sig for at udvide aftalen, så vi også får halnavnet. Vi er klar over, at det er nogle store fodspor, vi her skal gå i. Det er flot, at Scanel har været navnesponsor i hele 10 år, udtaler administrerende direktør Claus Andersen, Nordjyske Bank.

Frederikshavn White Hawks er en af de klubber, som år efter år sætter Nordjylland på Danmarks-kortet.

– Derfor har vi også igennem 15 år været hovedsponsor i klubben. Vi bakker det lokale idrætsliv op – både i stort og småt. Der er ingen tvivl om, at dette er en af de større aftaler, og den understøtter vores strategi om partnerskabsaftaler. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet, for det er professio-nelle folk, vi har med at gøre i Frederikshavn White Hawks. De kroner, vi lægger i klubben, bliver brugt på en fornuftig måde. Klubben har kørt med overskud i otte år i træk, hvilket vi har stort re-spekt for. Det er dejligt at se, at vores penge er med til at understøtte udviklingen i White Hawks, siger Claus Andersen.