Nøgne frederikshavnere på fredag i Aalborg?

Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

De nordjyske lokalslag plejer altid have noget særligt over sig, og på fredag kan et nyt kapitel muligvis skrives, i den efterhånden lange række af gode historier de to klubber mellem sig.

White Hawks har fået en glimrende start på sæsonen, og det er noget der har været tiltrængt for de hungrende fans, der blev slemt skuffet i mareridtssæsonen i fjor.

Fanklubben White Hawks Hvide Hær skriver blandt andet følgende på deres Facebook side, som optakt til sæsonens andet lokalopgør.

På fredag smides der en beklædnings genstand for hvert scoret mål af 🔴🔵 blandt vores trofaste fans. Lad os ende med at stå splitter ragende Hans Jørgen 😝 Forza White Hawks 

Søren Peter Aaen Rasmussen er initiativtager til fredagens gimmick, og han glæder sig enormt til kampen, og den gejst der lige nu hersker omkring fankulturen i Frederikshavn.

– Det her tiltag er et blandt flere vi vil lave i denne sæson. Vi vil gerne skabe mere tilgang til fansene, for dermed at få mere fokus på stemningen, og ligeledes opbakning til vores hold. Tiltaget til kampen på fredag er for at fremme gejsten og omtalen af vores fanklub, og dermed også større fokus på holdet,

Allerede tidligere på sæsonen havde de gæve høge-supportere gang i en hyldest til Dale Mitchell, der som oftest var en hadet mand i Frederikshavn, da han spillede i Odense. Men efter trøjeskiftet i sommer, har fansene ændret kurs, og taget den farverige canadier til sig.

– Vi valgte at stå med overskæg for at hylde Dale Mitchell til en af de tidligere hjemmekampe, og nu er vi så klar med det her tiltag i Aalborg på fredag. Naturligvis har den gode sæsonstart også givet vores idéer mere grobund, da sejre og medgang giver forøget stemning, lyder det fra fanklubbens initiativtager Søren Peter Aaen Rasmussen.

Hvorvidt White Hawks scorer tilpas mange mål til at han, og resten af fansene, får kolde numser, må vi vente med at se til fredag aften.